3 diy-hearts using kitchen cloth

 

Δε φανταζόμουν ποτέ, ότι ένα πανάκι καθαρισμού κουζίνας θα μπορούσε να μου δώσει έμπνευση και μάλιστα για τρεις κατασκευές! Αυτό παθαίνω όμως όποτε μπαίνω στα καταστήματα Flying Tiger, μιας και κάθε μήνα εμφανίζονται νέα προϊόντα στα ράφια του.

Να σας πω λίγο πως προέκυψε: μιας και βρισκόμουν στο εμπορικό του Αγίου Δημητρίου, είπα δε μπορείς να μην περάσεις από το παραπάνω κατάστημα... Αφού χάζεψα, εντάξει δε χάζεψα μόνο, όλο και κάτι έβαλα στο καλάθι μου. Προς το τέλος, στα είδη κουζίνας, έπεσε το μάτι σε αυτά τα πανάκια. Τα έπιασα στο χέρι, τα κοίταξα, και απλά τ΄ άφησα, αποφασισμένη να πάω στο ταμείο... Πριν το ταμείο όμως, είπα ας γυρίσω πίσω να πάρω τα πανάκια με τις καρδούλες, σίγουρα θα χρειάζονταν στην κουζίνα μου. Τελικά μέχρι να φτάσω στο σπίτι, προέκυψαν αυτές οι τρεις γρήγορες (του λεπτού θα έλεγα) κατασκευές.

Για τις κατασκευές θα χρειαστείτε:
• πανάκια καθαρισμού με καρδούλες (Flying Tiger)
• κόλλα ρευστή
• ψαλίδι


Για τους κρίκους χαρτοπετσέτας κόβετε μια λωρίδα με το ψαλίδι από το πανί, διαστάσεων (12x4)cm, κολλάτε τις δύο άκρες με την κόλλα και έτοιμα!


Για τα κεράκια ρεσώ κόβετε πάλι μια λωρίδα (10x1)cm, τυλίγετε γύρω-γύρω τη βάση με αυτή, κολλάτε την άκρη και έτοιμο!


Τέλος, για τα χαριτωμένα σκουλαρίκια, κόβετε από το πανί τις καρδούλες, κολλάτε με την κόλλα τη βάση σκουλαρικιών στο πίσω μέρος και έτοιμα για να τα φορέσετε!

Τελικά γιορτάζω-δε γιορτάζω, πιστεύω-δε πιστεύω στον Βαλεντίνο προέκυψε και δεύτερη ανάρτηση για φέτος με καρδούλες . Η πρώτη ήταν οι παντόφλες (δείτε εδώ), στην οποία θα βρείτε συγκεντρωμένα κι άλλες ιδέες με καρδιές!

Ας ομορφαίνουμε τη μέρα μας με απλά πράγματα!

4 σχόλια

  1. Υπέροχες ιδέες όλες, αλλά μιας και έχω αδυναμία στα σκουλαρίκια, πάμε να φτιάξουμε σκουλαρίκια!!Eχω από τα tiger αγοράσει αντίστοιχα πάνάκια με παπάκια και κάθονται ανεκμετάλλευτα.Αλήθεια από που αγοράζεις βάσεις για τα σκουλαρίκια?Έως τώρα όσα έχω φτιάξει είναι κρεμαστά και δεν έχω αγοράσει βάσεις.Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σε ευχαριστώ πολύ :) Πολύ ωραία θα είναι και τα παπάκια σε σκουλαρίκια. Οι βάσεις είναι αγορασμένες από εδώ: www.nikolisgroup.com (δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω paste το συγκεκριμένο link, παρόλο που σου τα βρήκα, για να μην ψάχνεις... γιατί έχουν ελληνικούς χαρακτήρες). Ελπίζω να βοήθησα και έτσι :)

      Διαγραφή