Wrapping paper advent calendar









Όσο μεγαλώνει ο μικρός —που μόνο μικρός δεν είναι πια, αλλά για μένα θα παραμείνει έτσι— τόσο πιο μίνιμαλ γίνεται και το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (και φυσικά πάντα όσο ακόμα ενθουσιάζεται με τη διαδικασία)! Σε καινούριο σπίτι τα φετινά Χριστούγεννα, οπότε το μίνιμαλ δεντράκι, με το ασπρόμαυρο χαρτί περιτυλίγματος, ταιριάζει απόλυτα στο χώρο! 

Η κατασκευή είναι πάρα πολύ εύκολη —για εσάς— μιας και έφτιαξα στον υπολογιστή 24 ξεχωριστά χαρτιά περιτυλίγματος, με τους αντίστοιχους αριθμούς κάθε ημέρας και εσείς μπορείτε να τα κατεβάστε εδώ, έτοιμα προς χρήση, εκτυπώνοντάς τα απλά σε έναν εκτυπωτή.

Τα μεγάλα, τετράγωνα κουτάκια τα βρήκα στα Max Stores, καθώς και τους χριστουγεννιάτικους συνδετήρες, γόμες και σοκολατάκια, που θα είναι η έκπληξη κάθε ημέρας φτάνοντας μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων. Σε κάθε κουτάκι έβαλα μια ή δύο εκπλήξεις (προσπαθώντας να κρατήσω τον ενθουσιασμό...!) και το τύλιξα με το εκτυπωμένο χαρτί Α4. 

Το ημερολόγιο είναι έτοιμο στοιβάζοντάς τα κουτάκια το ένα επάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα δεντράκι!

Το χαρτί αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για περιτύλιγμα δώρων γενεθλίων και γιορτών με αριθμό την αντίστοιχη ημερομηνία των γενεθλίων ή της γιορτής, δίνοντας μια πιο προσωπική νότα! Επίσης μπορείτε να το τυπώσετε σε χρωματιστά χαρτιά, δίνοντας διαφορετική αίσθηση στο χαρτί περιτυλίγματος.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια