Orange-Lemon Ice Cube










Νομίζω πως έχω ξεχάσει να γράφω... πέρασε τόσος καιρός από την τελευταία ανάρτηση! Περάσαμε και τόσα με την πανδημία –και ίσως έχουμε κι άλλα μπροστά μας... όμως είμαστε υγιείς και με τη δημιουργία όλα αντιμετωπίζονται! 

Το λες και πρώτη ανάρτηση της χρονιάς... βέβαια μπορεί να χάθηκα από το blog, όμως πάντα παρούσα στο Instagram με πολλά δημιουργικά ενδιαφέροντα. Οι εποχές αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν και η στροφή προς την εικόνα πάντα κέρδιζε και συνεχώς θα κερδίζει έδαφος.

Παγάκια αρωματικά, φρουτένια, πολύχρωμα διαφορετικά ήθελα πολλά χρόνια να δοκιμάσω να φτιάξω... με ενέπνευσαν μάλλον οι σημερινοί 36°C! Το ενδιαφέρον σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν η εγρήγορση –η έλλειψη χρόνου, που είχα στη διάθεσή μου– μιας και έλιωναν πολύ γρήγορα (παρόλο του κλιματιστικού) και το σχήμα τους συνεχώς μεταβαλλόταν! Πέρα από την ενδιαφέρον φωτογράφιση, δροσίστηκα ταυτόχρονα... όμως στο τέλος μάζευα τα νερά από το πάτωμα!

Ελπίζω να κατάφερα να δρόσισα και εσάς λίγο (έστω εικονικά), μιας και η εβδομάδα –που ξεκινάει– προβλέπεται ζεστή έως καυτή... Αυτά τα παγάκια όμως είναι απολαυστικά σε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, δίνοντας μια ελαφριά γεύση πορτοκαλιού ή λεμονιού.

Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια