Crepe paper flower wreath










Μια αδυναμία στα λουλούδια την έχω. Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά τους! Το καθένα με τη δική του «προσωπικότητα». Έτσι και για μένα αποτελούν έμπνευση, τόσο στο να τα φωτογραφίζω, όσο και να δημιουργώ ανθάκια-λουλούδια με διάφορα υλικά. 

Αυτά τα λουλούδια είναι πολύ οικονομικά, μιας και έχουν φτιαχτεί με γκοφρέ χαρτί, και πολύ εύκολα στην κατασκευή τους.

— Υ Λ Ι Κ Α —
(θα τα βρείτε στα Max Stores)

γκοφρέ χαρτιά σε διάφορα χρώματα
στεφάνι φελιζόλ
κόλλα ρευστή
• κλωστή-βελόνα


Όπως είναι διπλωμένο το γκοφρέ χαρτί από τη συσκευασία του, κόβετε λωρίδες σε διάφορα πάχη. Το διπλώνετε στη μέση και κόβετε σχήματα ημικυκλικά (σαν πέταλα από ανθάκια) ή τριγωνικά ή παράλληλες ψαλιδιές. Ξεδιπλώνοντάς το θα έχετε μια μεγάλη λωρίδα με τα αντίστοιχα σχέδια-σχήματα. Ξεκινάτε με το εσωτερικό του λουλουδιού, τυλίγοντας το χαρτί γύρω-γύρω. Μετά από 3-4 περιστροφές, κάντε μερικές βελονιές στην άκρη για να σταθεροποιηθεί. Συνεχίστε το περιτύλιγμα μέχρι το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί. Μερικές βελονιές και περιστροφές με την κλωστή και έτοιμο το λουλουδάκι σας! Για τα δίχρωμα, ξεκινάτε με το χρώμα που θέλετε να βάλετε στο εσωτερικό, το σταθεροποιείτε με τις βελονιές και συνεχίζετε με το εξωτερικό χρώμα. Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε και τρίχρωμα. Είμαι σίγουρη πως μόλις ξεκινήσετε με τα πρώτα, θα έχετε κι άλλες εμπνεύσεις στην πορεία...

Αφού έχετε φτιάξει αρκετά, είναι έτοιμα να κολληθούν επάνω στο στεφάνι. Πριν τα κολλήσετε τυλίξτε το στεφάνι με γκοφρέ χαρτί, σε ένα χρώμα που ταιριάζει με τα λουλούδια σας.

Το στεφανάκι είναι έτοιμο!
Καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια