Glue gun mini basket


 






Να πιστέψει κανείς στις συμπτώσεις... Πως όμως να μην πιστέψω, όταν πριν τρία χρόνια τραβούσα φωτογραφίες για τα Silicone earrings και ξαφνικά η φωτογραφική μου μηχανή μπλόκαρε, όλα μαύρα... δεν άνοιγε! «Μαύρα» και για μένα που έμεινα πάνω από ενάμιση μήνα χωρίς το πολυτιμότερο εργαλείο μου.

Τρία χρόνια μετά, για άλλη μια φορά η μηχανή μου είναι πάλι εκτός λειτουργίας και κατά σύμπτωση (!) ανεβάζω ανάρτηση με πιστόλι σιλικόνης... 

Αυτή είναι η μία πλευρά, γιατί η άλλη είναι πως πολύ χάρηκα όταν έφτιαχνα αυτά τα πολύχρωμα καλαθάκια! Την ώρα της δημιουργίας τους δεν ήξερα που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα, αλλά τελικά κάποια βρήκαν τον χώρο τους στο γραφείο για συνδετήρες, πινέζες, κάποιο στην κουζίνα για οδοντογλυφίδες και κάποιο άλλο στο μπάνιο για τις μπατονέτες.  Είμαι σίγουρη πως μόλις τα φτιάξετε θα σας έρθουν κι άλλες ιδέες για τη χρησιμότητά τους.

— Υ Λ Ι Κ Α —
• πιστόλι σιλικόνης
• χρωματιστοί ράβδοι σιλικόνη
• φελλοί


Ξεκινάτε φτιάχνοντας τον πάτο του καλαθιού, βάζοντας σιλικόνη επάνω στο φελλό, που το έχετε ως βάση-καλούπι, και στη συνέχεια τα πλαϊνά του. Το αφήνετε να κρυώσει λίγο, για να μην καείτε, και στη συνέχεια το βγάζετε από τον φελλό. Όπου υπάρχουν ατέλειες συμπληρώνετε λίγη σιλικόνη. Έτοιμο!

Καλή επιτυχία και περιμένω τις ιδέες σας για το που αλλού μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια