Colorful Egg Shells

















Μια διαφορετική ανάρτηση, πιο αρτίστικη, πιο καλλιτεχνική... Από αυτές τις αναρτήσεις που ευχαριστιέμαι να τραβάω άπειρες φωτογραφίες (θα το καταλάβατε προφανώς...) και να δυσκολεύομαι για το ποιες να διαλέξω τελικά! Από τις αναρτήσεις που δεν έχω να περιγράψω κάτι ιδιαίτερο στην κατασκευή της, όπως ήταν αυτή με τα κελύφη σαλιγκαριών.

Παρόλα αυτά μια μικρή περιγραφή οφείλω να σας την κάνω. Από υλικά το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα τσόφλια αβγών (ευκαιρία να φτιάξετε ένα κέικ) —τα οποία πρέπει να πλύνετε πολύ καλά και να τα αφήσετε να στεγνώσουν— και πολλές αποχρώσεις ακρυλικών χρωμάτων. Για να πετύχετε τη ματιέρα στο εσωτερικό του τσοφλιού ξεκινάτε βάζοντας πρώτα λευκό χρώμα με αρκετό νεράκι στο πινέλο, ώστε στη συνέχεια να προσθέσετε τα χρώματα της αρεσκείας σας κι αυτά να μπορούν να ρέουν στην επιφάνεια του τσοφλιού και μεταξύ τους, δημιουργώντας την ανάμιξη τους. 

Πολλές ιδέες, στις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική της ματιέρας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μεταφέροντας τα τελικά τσόφλια μέσα σε ένα πιατάκι, για να τα φωτογραφίσω, παρατήρησα πως έκαναν έναν όμορφο ήχο μεταξύ τους. Είχατε ποτέ σκεφτεί ότι τα τσόφλια μπορούν να «βγάλουν» ήχο; 


Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Και φυσικά είμαι πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες, διευκρινήσεις ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να με ρωτήσετε.

Καλή επιτυχία!

2 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.
    Πού μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν εκτός από τη φωτογράφιση;
    Είναι κρίμα να χαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα σε ευχαριστώ πολύ! Θα μπορούσαν να γίνουν μόμπιλο, όπως πρότεινε φίλη :)

      Διαγραφή