Giveaway 2016

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο blog μου... Η ιδέα του ξεκίνησε έχοντας στο μυαλό μου το "Μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις". Ήθελα αυτά που δημιουργούσα να τα αποδώσω με τέτοιο τρόπο, στις αναρτήσεις μου, χωρίς κείμενο, για να τα κατανοούν όλοι, σε όλο τον κόσμο! Αν τα κατάφερα ή όχι θα ήθελα πολύ να «ακούσω» τη γνώμη σας. 

Επειδή μου αρέσει η ανανέωση και η νέα χρονιά ευνοεί την αλλαγή... σκέφτομαι να του κάνω κάποιες αλλαγές και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε αυτό! Θα είναι ένας μίνι διαγωνισμός: θα χαρίσω 6 δωράκια (από τις δημιουργίες μου) συμβολικά για το 2016! Γιατί είναι όμορφο να χαρίζεις... και για να ευχηθώ με αυτόν τον τρόπο μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!!! 


Η συμμετοχή είναι πάρα πολύ απλή. Συμμετέχετε όσοι αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο εξής ερώτημα: θέλετε οι φωτογραφίες στις αναρτήσεις να συνοδεύονται από κείμενο ή όχι; Περιμένω τη συμμετοχή σας! 

Λήξη: 31.12.2015

17 σχόλια

  1. Να σου πω την αλήθεια με είχε παραξενέψει το γεγονός πως δεν υπήρχε κείμενο αλλά το συνήθισα :)) παίρνοντας όμως τη δική σου λογική σίγουρα χωρίς πολλά λόγια απευθύνεσαι πιο εύκολα και σε κοινό εκτός Ελλάδας και δε κουράζεται ο αναγνώστης. Εμένα θα μου άρεσε να βλέπω λίγα λόγια στις αναρτήσεις σου με βόλτα στη φύση γιατι συνήθως μπαίνω βλέπω και φεύγω σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επί ευκαιρίας να σου πω ότι τα Glitter pinecones ήταν φοβερή ιδέα.
    ΥΓ Δε θα συμμετέχω στο giveaway σου γιατί δε μένω Ελλάδα.
    Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει... ο κόσμος είναι μικρός πλέον :) Σε βάζω και εύχομαι να είσαι τυχερή!!!

      Διαγραφή
  2. Εγώ είμαι λίγο της "κουβέντας" ... μ αρέσει να διαβάζω πως εκφράζεται κάποιος, ίσως και να μου δίνει την εντύπωση πως μιλάω μαζί του. Οπότε για μένα θα μου άρεσε μια περιγραφή, μια σκέψη... Επίσης ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι από τις τόσο έξυπνες κατασκευές σου Άννα. Καλές γιορτές με υγεία εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λατρευω το blog σου και λατρευω το πως μεταμορφωνεις πολυ απλα υλικα σε υπεροχες δημιουργιες! Ειμαι της κουβέντας, αλλα της λακωνικης θα ελεγα. Ομως σημασια εχει εσενα τι σου αρεσει. αν αυτο ειναι το στυλ σου, μου αρεσει επισης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ είμαι της κουβέντας.
    Όπως λέει και η Χριστίνα, γνωρίζεις τον άλλο λίγο καλύτερα.
    π.χ.αν δεν μιλούσε η Χριστίνα, πώς θα σε γνώριζα;
    Έχεις μπλογκ από το 2012 και πρώτη φορά έρχομαι, δεν σε ήξερα .
    Από τα λίγα που είδα έχεις ωραίες δημιουργίες, πάω να δω κι άλλα.
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ επειδή μίλησε η Χριστίνα σε γνώρισα και επειδή μ αρέσει η δημιουργία χάρηκα και θα επισκέπτομαι !!!! Καλές γιορτές !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σε βρήκα, τι όμορφα πράγματα φτιάχνεις...Δεν θα πρωτοτυπήσω, μου αρέσει να διβάζω και κανα δυο λεπτομέρειες παραπάνω!Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορει μια εικονα να ειναι χιλιες λεξεις... αλλα μερικα λογακια παραπανω θα μου αρεσαν!!! καλες γιορτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα που με τις φωτογραφίες σου τραβάνε το μάτι!!! Θα ήθελα και εγώ λίγα λογάκια για να σε γνωρίσουμε καλύτερα!!!!! Πάω να δω και άλλα από εσένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξαναήρθα αφού είδα όοοολες τις αναρτήσεις σου!!!!!
    Ε, ναι , θέλω λίγα λογάκια!!!!
    Είναι πολύ κατανοητά όλα , αλλά θάθελα κι ακόμη κάτι.
    Χάρηκα που ήρθα στο μπλογκ σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Δεν θυμάμαι από πού σε ανακάλυψα, αλλά θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι πολύ θα ήθελα να εξηγούσες και με λογια πώς στο καλό έκανες τις δημιουργίες σου! Μου αρέσει πολύ αυτή η απλότητά σου, ίσως θα μπορούσες να βρεις μια μέση οδό, λίγα λόγια πολλές εικόνες! Καλή χρονιά να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι αν και μου αρέσει να διαβάζω πολύ, όταν ανακάλυψα το blog σου εντυπωσιάστηκα και θα πρότεινα τα diy να είναι χωρίς κείμενο (ως έχουν) ενώ οι βόλτες να συνοδεύονται από κάποιες σκέψεις. Συμφωνώ δηλαδή με Ελεάννα αλλά έχω να προσθέσω ότι να κάνεις ότι σου αρέσει εσένα. Το σημαντικότερο είναι να σου αρέσει εσένα και να σε εκφράζει. Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω με την Άννα ότι το θέμα είναι όλο αυτό να σε εκφράζει εσένα, αλλά αφού ρωτάς τη γνώμη μας θα σου πω ότι σαν αναγνώστης θα ήθελα λίγο κείμενο ή και πολύ κάποιες φορές. Βοηθάει να χτίσεις μια πιο προσωπική σχέση με τον αναγνώστη πιστεύω,να ταυτιστεί μαζί σου, να μείνει περισότερη ώρα, και σίγουρα να αφήσει σχόλιο γιατί αν δε "μιλάς" εσύ είναι δύσκολο να σχολιάσει κάποιος, νιώθει ότι δεν έχει τι να πει ή τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρεσει να διαβαζω κατι που να συνοδευει μια φωτο...οποτε ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα!!πεόσφατα ανακάλυψα το μπλογκ σου και μου αρέσει χωρίς κείμενο!!καλ'ες γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα μου αρεσει το μπλογκ σου και χωρισ κειμενο καλες γιορτες με υγεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λίγα λόγια και καλά έλεγαν οι παλιοί και μάλλον είχαν δίκιο.
    Σε γνώρισα μέσα από την επίσκεψή σου στην πολυαγαπημένη μου Ζήνα.
    Είσαι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή