Mountain walking





Μικρή οικογενειακή απόδραση στον Υμηττό! Όσες φορές και να το περπατήσω, πάντα κάτι καινούριο υπάρχει για να ανακαλύψεις... Στη χθεσινή μας βόλτα μαζέψαμε, με τον μικρό, κελύφη σαλιγκαριών. Κάτι δημιουργικό θα τα αξιοποιήσουμε!

7 σχόλια

  1. Υπέροχες φωτογραφίες και πολύ όμορφη βόλτα. Συγκεκριμένα χθες πήγαμε να δούμε κάτι φίλους στην Καισαριανή και περάσαμε από εκεί και κυριολεκτικά ζήλεψα.Πρέπει να πηγαίνει πολύς κόσμος για βολτίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αθηνά! Και από εκεί που λες εσύ είναι πολύ όμορφα, αλλά εμείς ήμασταν ακριβώς από την άλλη πλευρά του βουνού (Μεσόγεια)...

      Διαγραφή
  2. γειά σου άννα!
    ανακάλυψα το blog σου σήμερα μέσα από μια παρουσίαση στο ftiaxto.gr.
    πολύ όμορφες και εμπνευστικές δημιουργίες και φωτογραφίες!

    ευδοκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λατρευω τις εξορμησεις αυτες αν και τελευταια το εχουμε ξεχασει το αθλημα! ανυπομωνω να δω τι θα σκαρφιστεις με τα σαλιγκαρια παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ανακάλυψα μέσα από το ποστ στο ιστολόγια της Ζήνας με τον πυρογράφο. Πολύ χαίρομαι που σε ανακάλυψα... :) Μου αρέσει πάρα πολύ η αισθητική που έχεις στο ιστολόγιο σου. Πολλά φιλιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ανακάλυψα κ εγώ μέσα από τη Ζήνα και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό!!! Τι να πρωτοσχολιάσω τις ιδέες , τις φωτογραφίες, είναι όλα φοβερά!!! Τρέχω να ανακαλύψω θησαυρούς!!!
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή