Logotype on t-shirt







Όταν πριν 5 χρόνια ξεκίνησα το blog "Journey into Creativity", μία από τις πρώτες αναρτήσεις ήταν το λογότυπο να το αποτυπώσω σε πηλό (βλ. YOUR OWN LABELS WITH AIR DRY CLAY), 2 χρόνια μετά το μήνα "Μάρτιο" για προστασία οθόνης (βλ. MARCH 2014 WALLPAPER) και φέτος σε ένα λευκό μπλουζάκι. Η αλήθεια είναι πως με ταλαιπώρησε ο τρόπος πως να το "μεταφέρω"... Στην αρχή τύπωσα το λογότυπο ασπρόμαυρο, το έβαλα κάτω από την μπλούζα, το ακούμπησα στο παράθυρο προσπαθώντας να το αντιγράψω... δεν θα έλεγα πως πέτυχε! Μετά θυμήθηκα το καρμπόν (!), ούτε ξέρω πως μου ήρθε ένα υλικό το οποίο είχα να το χρησιμοποιήσω πάνω από  20 χρόνια...!

Θα χρειαστείτε:
• λευκό βαμβακερό μπλουζάκι
• καρμπόν
• χρώματα για ύφασμα

Ξεκινάτε με το τύπωμα του λογότυπο σας, στο μέγεθος που θέλετε. Βάζετε το καρμπόν πάνω στη μπλούζα και μεταφέρετε με ένα μολύβι το σχέδιο. Στη συνέχεια το χρωματίζετε (μη ξεχάσετε να βάλετε ένα χαρτόνι μέσα στη μπλούζα, ώστε να μη βάψει το πίσω μέρος της). Τέλος, αφού στεγνώσει σιδερώνετε το σχέδιο για πέντε λεπτά, για να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Καλή επιτυχία. Θα ήθελα να δω τα λογότυπα σας σε μπλουζάκια!!!

2 σχόλια

  1. Υπέροχο έγινε! Το καρμπόν βολεύει πολύ σε τέτοιες δουλειές! Ειδικά εγώ που δεν κάνω όμορφα γράμματα το χρησιμοποιώ για να τα μεταφέρω από τυπωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα ευχαριστώ! Τόσο που το είχα ξεχάσει το καρμπόν, που νόμιζα πως δεν υπήρχε στην αγορά πλέον... Σίγουρα θα μου φανεί και αλλού χρήσιμο :)

      Διαγραφή