Οn STAR TV

Πέρυσι λίγο πριν κλείσει η χρονιά, είχα κάνει τον απολογισμό μου, για την έως τότε πορεία του blog. Όταν έγραφα εκείνη την ανάρτηση, δε φανταζόμουν ποτέ, ότι το "Journey into Creativity" θα δεχόταν κι άλλες προτάσεις πέρα από τα ηλεκτρονικά μέσα και τον έντυπο τύπο... 

Πρωταγωνιστής ήταν ο «Ανοιξο-πασχαλιάτικος κηπάκος» μου με αυγοθήκες ή «Ο μικρός μου αυγόκηπος»!

Όλα ξεκίνησαν έτσι: ένα βράδυ, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, λίγο πριν κοιμηθώ, χάζευα στο ίντερνετ, στο instagram... Εκεί μου είχε σταλεί ένα μήνυμα —μέρες πριν— αλλά για κάποιον περίεργο τρόπο δεν είχα λάβει ειδοποίηση...! Πατώντας τυχαία στα μηνύματα, βρίσκω (ανακαλύπτω) το μήνυμα της αρχισυντάκτριας, της πρωινής εκπομπής του STAR, Χριστιάννας Μπαξεβάνη. Από το μήνυμα και μετά, όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα —για μένα τουλάχιστον... Έπρεπε να προετοιμαστώ για κάτι που μου ήταν τελείως άγνωστο. 

Η Χριστιάννα ήταν εκείνη, που με τη διακριτική ενθάρρυνσή της και την άψογη συνεργασία —από την πρώτη τηλεφωνική μας επικοινωνία— με έκανε να βρεθώ στο πλατό της εκπομπής. 

Χριστιάννα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» επίσημα και από το blog, για την ευκαιρία!

Πριν φτάσω στο κανάλι, δε μπορώ να πω πως δεν είχα αγωνία, για το πως θα εξελιχθεί η νέα εμπειρία. Όμως όλοι, από την υποδοχή ως τους ανθρώπους που φρόντισαν για την εμφάνισή μου, ήταν πέρα για πέρα φιλόξενοι και δεν αισθάνθηκα στο ελάχιστο παράξενα. Απεναντίας!

Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην παραγωγή της εκπομπής, γιατί ό,τι ζήτησα βρισκόταν στον πάγκο του αυγόκηπου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο, μέσα στο μοντέρνο και ζεστό σκηνικό του πρωινού! 

Όμως καλύτερα να σας αφήσω να δείτε μόνοι σας την παρουσίαση του μικρού αυγόκηπου μαζί με τον Κρατερό και την Κατερίνα —τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου»— (που έβαψαν καταπληκτικά τα αυγουλάκια), περιμένοντας τα σχόλιά σας!

8 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια και από εδώ Άννα μου! Όλα ήταν πανέμορφα και σε χάρηκα πολύ! Εύχομαι και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή