Submarine-shark party

Φέτος ο μικρός —ο χαρακτηρισμός «μικρός» μάλλον έχει μείνει από τα παλιά (μιας και)— έκλεισε τα 7! Πέρασαν 7 χρόνια... Κάθε χρόνο διαλέγει θέματα σχετικά με τη θάλασσα για την τούρτα του (μιας και γεννήθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού). Το φετινό: υποβρύχιο με guest τον καρχαρία!
Ο τόπος της παιδικής χαράς προέκυψε μια εβδομάδα πριν τα γενέθλια κι έτσι δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για τις σχετικές προετοιμασίες... Όμως τέτοιες προετοιμασίες μου δίνουν μεγάλη χαρά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδικό πάρτι!


Εντολή του 7χρονου «μικρού» να έχουμε ποπ-κόρν! Επίσης μέσα στα κουτάκια "Snack box" να έχει πατατάκια εκτός των υπολοίπων (μια όμορφη λύση, ειδικά το καλοκαίρι, να προσφέρει κανείς το φαγητό σε ατομικά κουτάκια, αντί της παραδοσιακής πιατέλας...).

Τα δωράκια, για τα καλεσμένα παιδιά μας στο τέλος, είχαν την «γνήσια» υπογραφή του απόφοιτου της 1ης δημοτικού.

Παρόν φυσικά και ο guest καρχαρίας. Άκακος τελικά, πρόσφερε μόνο φωτογραφίες!

Η παιδική χαρά ιδανικό σημείο για παιχνίδι και εκτόνωση.

Μιας και κάθε χρόνο ετοιμάζω και τη σχετική μπλούζα με το αντίστοιχο θέμα της τούρτας... ο φετινός καρχαρίας φορούσε γυαλιά, τα οποία έβγαζε όταν δεν είχε ήλιο!

Λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι: με και χωρίς γυαλιά (ο καρχαρίας μας)!

Τελικά το ποπ-κόρν μόνο χαρά προσφέρει (κάτι ήξερε)... 

...και φυσικά η τούρτα...

...ειδικά όταν έχεις γευτεί το μεγαλύτερο κομμάτι (όπως αρμόζει στον εορτάζοντα)!

Ειπώθηκαν και κάποια μυστικά με τα κορίτσια... Δε μάθαμε τι!

Για το τέλος του πάρτι τα δωράκια, με τη «γνήσια» υπογραφή του εορτάζοντα, σκόρπισαν πολύ χαρά και παιχνίδι σε μικρούς και μεγάλους! 
Περάσαμε πολύ όμορφα! Και του χρόνου «μικρέ» εορτάζοντα :)

1 σχόλιο

  1. Να σας ζησει ο μικρος καρχαρίας σας! Πάντα γερός και δυνατός! Η αλήεθια ειναι ότι τέτοιο θέμα δεν είχα ξανκούσει, αλλα ειναι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή